Alt innen elektro

Profesjonelle elektrikertjenester i Vestfold

Be om pristilbud

Elektrikertjenester

Hos Slagen Elektriske får du utført alt innen elektriske installasjoner og el-kontroller. Som kunde hos oss kan du føle deg trygg på at jobben blir utført av sertifiserte fagfolk.
Skal det bygges ny bolig eller næringsbygg? Ta oss med på befaring og la oss finne smarte og praktiske løsninger for ditt nye elektriske anlegg.

Vi har lang erfaring og utfører all form for nyinstallasjoner, service, rehabilitering og service for private og bedrifter.

Vi hjelper deg så klart også med alt innen:

Vi hjelper deg så klart også med alt innen:

  • Lys

  • Varme

  • Smarthus

  • Internkontroll

  • Alt innen svakstrøm

  • Elbil

Elbillader

Elbil-markedet i Norge blir mer og mer utbredt, og markedet bugner over av ladeløsninger av forskjellige merker og kvaliteter.

Slagen Elektriske leverer smarte ladestasjoner til alle typer elbiler, med fokus på kvalitetsmessig leveranse. Vi vet hva du trenger for å lade bilen mest effektivt og økonomisk, og vi vet hva som egner seg best for ditt bruk.

Dersom du ønsker mer informasjon om elbilladere, ta kontakt med oss.

Byggestrøm

Slagen Elektriske ønsker å gjøre det enkelt for deg når du har behov for byggestrøm til ditt prosjekt eller arrangement. Vi leverer midlertidige strømløsninger for små og store prosjekter over hele Vestfold og deler av Telemark. Vi har alt av utstyr og personell for å levere strøm der du trenger, på en sikker og kostnadseffektiv måte.

Dersom du ønsker å bestille byggestrøm til ditt neste prosjekt, kan du lese mer om dette her.

Les mer

Kurvbil og stolpeklatring

Ved hjelp av kurvbil kan vi også ta på oss arbeid i høyden. Med kompetente og sertifiserte elektrikere installerer veilys der du måtte ønske, og utfører service og vedlikeholdsarbeid der andre ikke kommer til.

Vi stiller med elektrikere sertifiserte for stolpeklatring. Med moderne utstyr, høy fagkompetanse og fokus på HMS er vi klare til innsats over hele fylket!

Bestill elektriker

Trenger du hjelp av en elektriker? Vi tar på oss alle typer elektro-oppdrag. Send mail, benytt kontaktskjema her på nettsiden eller ring oss. Vi kommer gjerne på gratis befaring, helt uforpliktende!

Ta kontakt